Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP'li Büyükataman: Türk'e kefen biçilmeye çalışılmaktadır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman demokratikleşme paketi ile Türk'e kefen biçilmeye çalışıldığını öne sürdü.     MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin katılacağı 26 Ekim Cumartesi 2013 tarihinde...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP'li Büyükataman: Türk'e kefen biçilmeye çalışılmaktadır
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman demokratikleşme paketi ile Türk'e kefen biçilmeye çalışıldığını öne sürdü.

    MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin katılacağı 26 Ekim Cumartesi 2013 tarihinde Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda 'Kurtuluş' teması ile 8.'si gerçekleştirilecek olan 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' mitingi öncesi, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı, Samsun Milletvekili Cemalletin Şimşek, Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, İstanbul Milletvekili Murat Başeskioğlu, MYK Üyeleri Oktay Demir, Hidayet Vahapoğlu, Mehmet Parsak ve Ruhi Ersoy'dan oluşan heyet, Samsun'a gelerek North Point Hotel’de basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına partililer belediye başkanları, belediye başkan adayları ve birçok sayıda partili katıldı.

    Basın toplantısında yaptığı açıklamada ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, iktidar partisini ve demokratikleşme paketini eleştirdi. İktidar partisinin dış politikada tutarsız ve ilkesiz bir tavır sergilerken, iç politikada halka yalan söylediğini belirten MHP Genel Sekreteri Büyükataman, "Dış politikasını taviz, teslimiyet, tutarsızlık ve ilkesizlik, iç politikasını ise yalan, talan, istismar ve kayırma temelinde şekillendiren 11 yıllık AKP iktidarında; Türkiyemiz kuşatılmakta, milletimiz aşağılanmakta, devletimiz içeriden çökertilmekte, kutsallarımız tartışmaya açılmakta, milli birlik ve beraberliğimiz sarsılmakta, vatanımız bölünme ile tehdit edilmektedir. Büyük kahramanlık, kararlılık ve fedakarlık gösteren ecdadımız tarafından miras bırakılan, bedeli kanla ödenerek kazanılmış bağımsızlığımız, bin yıl boyunca sevgi ile yoğurduğumuz kardeşliğimiz, 94 yıl boyunca alın terimizle oluşturduğumuz milli varlıklarımız, birlikte yaşanan binlerce yılın ürünü olan milli kültürümüz, hoşgörü ile oluşmuş manevi değerlerimiz, inançlarımız, milli dayanışmanın temeli olan huzur ve asayişimiz, çok büyük tehdit ve tehlike altındadır. Millet ve devletçe içinde bulunduğumuz durum maalesef budur. Bu vahim durumun sorumlusu, AKP hükümetidir." dedi.

    Açıklamasında demokratikleşme paketini eleştiren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Başbakan Erdoğan, adına demokratikleşme paketi dediği ihanet paketini açmıştır. Başbakan Erdoğan’ın tarihi olarak tarif ettiği sözde demokratikleşme paketi, her haliyle milletimiz adına büyük bir utanç vesikasıdır. Başbakan Erdoğan, bu paketi, gerçekten de Türkiye’nin demokratikleşme tarihinin, özellikle de son 11 yıllık buhran döneminin tabii bir sonucu olarak görüyorsa; bu demektir ki, aklını Kandil’de, zekasını da İmralı’da kaybetmiştir. Daha da yürek burkucu olanı ise bu paketin PKK’nın emrivakilerini, tehditlerini, bölücü oburluğunu ve kan tutkusunu tatmine yönelik olarak kaleme alınmış olmasıdır. Bu paket Türk hariç her türlü unsurda etnik fitneye sebebiyet verecek tehlikelerle doludur. Türk'e kefen biçilmeye çalışılmaktadır. Demokratikleşme paketi” adını verdikleri bu paket Türk milletini bir etnisiteye indirgemekte ve diğer etnisitelere; bölünmeyi teşvik edici tahrikler, hak adı ile verilmektedir. Türk milleti ise AKP iktidarının sihirli oyunlarıyla uyutulmaya çalışılmaktadır. Ancak Türk milleti onların zannettiği gibi uyuyan bir millet değildir. Türk milleti aldatıldığının, kandırıldığının farkındadır. AKP’nin 3. iktidar döneminde zirveye çıkan bu aldatma ve kandırma oyunlarına milletimiz sandıkta cevap vereceğinin sinyallerini vermiştir. İhanetin sonu AKP için sonun başlangıcı olacak ve AKP, Türk siyasi tarihinden yok olup gidecektir." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.