Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP heyeti Erbaa'da

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk ,MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, MHP Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin, Eski Adana Milletvekili Yılmaz Tankurt ve MHP Tokat İl Başkanı Murat Polat, bir dizi...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP heyeti Erbaa'da
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk ,MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, MHP Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin, Eski Adana Milletvekili Yılmaz Tankurt ve MHP Tokat İl Başkanı Murat Polat, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Tokat'ın Erbaa ilçesine geldi.

Heyeti Erbaa’da Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Niksar Belediye Başkanı Duran Ünverdi, MHP İlçe Başkanı Namık Ateşli, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, belde belediye başkanları ve çok sayıda partili karşıladı.

Parti teşkilatında yapılan toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, “Erbaa Belediye Başkanı Sayın Ahmet Yenihan’ın çalışmalarını ve projelerini tüm belediye başkanlarımıza örnek gösteriyoruz. Umuyoruz ki 2014 yerel seçimlerinde başta Tokat Merkez olmak üzere, Kelkit Vadisi'nde ki tüm il ve ilçelerimizin belediye başkanlıklarını MHP kazanacak. Bunu bu bölgede ki halkımızdan aldığım izlenim ve adaylarımızın kalitesine dayanarak söylüyorum." dedi

MHP Genel Merkezi'nden gelen heyet daha sonra, Erbaa Belediyesi Hanımelleri sergilerini ve Kent Müzesi'ni gezdi. Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk ve beraberindeki heyete Erbaa Yaprağı ve Erbaa tanıtımı ile ilgili bazı hediyeleri takdim etti.

    Erbaa Kültür Parkta çay molası veren heyet, Küçük Sanayi Sitesi esnafları ve Erbaa Ziraat Odası'nda çiftçilerle yapılan toplantının ardından ilçeden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.