Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, STSO Başkanı'nı ziyaret etti

Partisinin Samsun’da gerçekleştireceği, 'Kurtuluş Mitingi' öncesi kente gelen MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, oda başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile görüştü. MHP’nin 26 Ekim 2013...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Genel Sekreteri Büyükataman, STSO Başkanı'nı ziyaret etti
Partisinin Samsun’da gerçekleştireceği, 'Kurtuluş Mitingi' öncesi kente gelen MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, oda başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile görüştü.

MHP’nin 26 Ekim 2013 Cumartesi günü, 'Kurtuluş Mitingi' adı altında Samsun’da gerçekleştireceği miting öncesi kente gelen parti kurmayları, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaret etti. Ziyarete MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, İl Başkanı Şaban Kılıç, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve diğer partili yöneticiler katıldı.

Kurtuluş mücadelesinin başladığı Samsun’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, önümüzdeki yılın başlarında yapılacak olan yerel seçimler öncesi parti olarak yürüttükleri çalışmaları TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile paylaştı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Murzioğlu ise, kent ekonomisi ve Oda olarak yaptıkları projeler hakkında Büyükataman’a bilgi verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.