Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Metrobüs durağında yumruk yumruğa kavga

Şirinevler metrobüs durağında güvenlik görevlileri ile yolcular yumruk yumruğa kavga etti. Turnikelerde başlayan kavga, üst geçit ve metrobüs duraklarının olduğu yere kadar devam etti. Kavga anı üst geçitte bulunan vatandaşlar tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2015 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2015 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şirinevler metrobüs durağında güvenlik görevlileri ile yolcular yumruk yumruğa kavga etti. Turnikelerde başlayan kavga, üst geçit ve metrobüs duraklarının olduğu yere kadar devam etti. Kavga anı üst geçitte bulunan vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Dün akşam saatlerinde Şirinevler metrobüs durağında gergin anlar yaşandı. Henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı güvenlik görevlileri ile 4 yolcu tartıştı. Sözlü tartışmayla başlayan atışma, bir süre sonra yumruklaşmaya dönüştü. Üst geçit merdivenlerinde yolcuları iterek devam eden kavga metrobüs durağında devam etti. Burada da birbirlerine yumruk ve tekmelerle saldıran güvenlik görevlileri ve şahıslar, kavgayı sürdürdü.

Bu arada, metrobüsü durduran bir şoför de kavgayı ayırmak için araya girdi. Kavgadan dolayı üst geçit ve merdivenlerde insan yığılması oldu. Bazı vatandaşların yaşananları cep telefonu kameralarına kaydettikleri görüldü. Kavga devam ederken Mecidiyeköy-Avcılar hattına ilerleyen metrobüsler çalışmaya devam etti. Kadın bir yolcunun kavgadan kaçmak için metrobüs hattına girerek koştuğu görüldü. Güvenlik görevlilerinin takviye edilmesinin ardından şahıslar duraktan uzaklaştırıldı. Yaşananlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.