Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Şerbetçioğlu, aşure dağıttı

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, kazanın başına geçip, vatandaşlara aşure dağıttı. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nca Demirtaş Meydanı’nda gerçekleştirilen aşure dağıtımı vatandaşlardan yoğun ilgi...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milletvekili Şerbetçioğlu, aşure dağıttı
AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, kazanın başına geçip, vatandaşlara aşure dağıttı.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nca Demirtaş Meydanı’nda gerçekleştirilen aşure dağıtımı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Demirtaş Meyda’nında düzenlenen aşure dağıtımına AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini’nin yanı sıra, il ve ilçe yöneticileri katıldı. Aşure kazanlarının başına geçen AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu ve Dündar kaplara kepçeyle aşure doldurup vatandaşlara ikram etti. Şerbetçioğlu, yaptığı konuşmada İslam dünyasının Muharrem ayını kutlayarak, kardeşlik mesajları verdi.

Şerbetçioğlu, "Kerbela hepimizin ortak acısı, Ehli beyt sevgisi de hepimizin ortak sevgisidir. Hz. Hüseyin ve diğer Kerbela şehitlerini rahmetle anıyorum. Yaklaşık 1400 yıl önce vuku bulan bu acının, yeni Kerbela'lara sebebiyet vermemesi için bu acıdan gerekli dersleri çıkararak, Kur'an da Yüce Allah'ın emrettiği üzere kardeşlik, birlik ve beraberliği tesis etmek zorundayız" dedi.

Şerbetçioğlu konuşmasına şu sözlerle devam etti: "70 yıl önce Avrupa'nın göbeğinde 2. Dünya Savaşı’nda 40 ila 50 milyon insan katledildi. Birbirini böylesine hunharca katleden Avrupalılar, Avrupa Birliği’ni kurdu. Her alanda olduğu gibi Avrupa ve Amerika'yı kardeşlikte, birlik ve beraberlikte de geçmeliyiz. Çünkü bizim buna imkân sağlayan yüzlerce yıllık yaşanmış uygarlığımız, ortak tarihimiz ve kültürümüz var."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.