Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Güler: Canlı bomba söz konusu değil

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Başbakanlık önünde etkisiz hale getirilen şahısla ilgili, “Herhangi bir canlı bomba söz konusu değil. Psikolojik sorunları olduğunu düşünüyoruz.” dedi.Beylikdüzü’nde yaptırılan Fatih Koleji Sami...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Güler: Canlı bomba söz konusu değil
İçişleri Bakanı Muammer Güler, Başbakanlık önünde etkisiz hale getirilen şahısla ilgili, “Herhangi bir canlı bomba söz konusu değil. Psikolojik sorunları olduğunu düşünüyoruz.” dedi.

Beylikdüzü’nde yaptırılan Fatih Koleji Sami Çakır Anadolu ve Fen Lisesi’nin açılışına katılan Bakan Muammer Güler, Ankara’da Başbakanlık önünde yaşanan olayla ilgili basın mensuplarının sorularını cevapladı. Güler, “Herhangi bir canlı bomba olayı söz konusu değil. Psikolojik sorunları olduğunu düşünüyoruz. Üzerinde kablolarla bazı aparatlar bulunan bir kişi. Üzerinde macun falan sürmüş. Arkadaşlarımız ayrıntılarına bakıyorlar. Polisin havaya ateş etmesiyle ilgili de; yakalamaya yönelik bir arkadaşımız bir el havaya ateş etmiş. Herhangi bir bağlantısı söz konusu değildir. Herhangi bir yaralanma da söz konusu değildir.” şeklinde konuştu.



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.