Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meteoroloji'den Bursa Açıklaması!

Bursa'da bugün hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 25 derece olacak. Yağışlı bir hafta sonunun ardından yeni hafta yağış başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2018 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2018 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Meteoroloji'den Bursa Açıklaması!

Meteorolojiden alınan bilgilere göre, Bursa'da yeni haftanın ilk gününde hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 25 dereceye kadar çıkarken, yağış ise beklenmiyor.

Bursa'da bugün çok bulutlu bir gökyüzü bekleniyor.

Haftanın ikinci iş günü olan yarın ise gökgürültülü sağanak yağış geri dönecek ve gün içerisinde yer yer bazı bölgelerde etkisini gösterecek. Yağış gün içerisinde etkisini yitirerek, Bursa'yı terk edecek.

Hava sıcaklığının 30 derecenin altında seyredeceği bu hafta, Çarşamba günü ise parçalı bulutlu ve güneşli bir hava Bursalıları bekliyor. Hava sıcaklığı 27 derece olarak öngörülüyor.

Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Güney ve İç Ege, Doğu Akdeniz, Göller Yöresi, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ve Sinop ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinde Muğla'nın iç, Denizli'nin güney, Burdur'un batı kesimlerinde yer yer kuvvetli (21-50 mm/m2) olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Akdeniz ve İç Anadolu'nun doğusunda yer yer güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, bu akşam ilk saatlerde Marmara'nın kuzeyinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.