Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mert'in katil zanlısının yargılanmasına başlandı

Kars'ta 9 yaşındaki Mert Aydın'ı vahşice bir cinayetle öldüren Aykut Balk'ın yargılanmasına başlandı. Zanlı Balk hakkında ağırlaştırılmış müebbet ile 18 yıldan 43,5 yıla kadar hapis cezası isteniyor.Kars Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesinde...

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2014 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2014 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kars'ta 9 yaşındaki Mert Aydın'ı vahşice bir cinayetle öldüren Aykut Balk'ın yargılanmasına başlandı. Zanlı Balk hakkında ağırlaştırılmış müebbet ile 18 yıldan 43,5 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Kars Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye başlanan davanın ilk duruşmasına, zanlı Balk, Erzurum'dan görüntülü ve sesli sistem ile katıldığı öğrenildi. Solonda, Mert'in babası Yolcu Aydın'ın yanı sıra avukatları Mehmet Sinan Alınak ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından avukat Hülya Yazar Günay hazır bulundu.

Duruşmada, iddianamenin kabulünün ardından zanlı Balk'a herhangi bir talebinin bulunup bulunmadığının sorulması üzerine, Balk; "Ben sadece yerimin değiştirilmesini istiyorum." dedi. Duruşma sonunda sanığın tutukluluk halinin devamına ve gelecek oturumda sanığın salonda hazır edilmesine, bu bağlamda gerekli güvenlik önlemlerinin alınması için ilgili kurumlara müzekkere yazılmasına karar verildi. Duruşma bu çerçevede ileri bir tarihe ertelendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.