Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin bit pazarında çalıntı telefon ve bilgisayar ele geçirildi

Mersin'de Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri bit pazarı olarak bilinen Zafer Çarşısı'ndaki bir iş yerinde yaptıkları aramada çalıntı cep telefonları ile bilgisayarlar ele geçirdi.    Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2014 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2014 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin'de Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri bit pazarı olarak bilinen Zafer Çarşısı'ndaki bir iş yerinde yaptıkları aramada çalıntı cep telefonları ile bilgisayarlar ele geçirdi.

    Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından Çankaya Mahallesi Zafer Çarşısı'nda, H.S, B.S, H.S isimli şahısların işyerlerinde arama yapıldı. Arama sonucunda; 78 adet cep telefonu, 2 adet LCD televizyon, 1 adet fotoğraf makinası, 11 adet diz üstü bilgisayar, 3 adet monitör, 3 adet bilgisayar kasası ile 1 adet tablet elde edildi. Elde edilen malzemelerin yapılan incelemelerinde; 7 adet cep telefonu, 6 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet bilgisayar kasası ve 1 adet monitörün çalıntı olduğu tespit edildi.

    Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince il merkezinde 7, Erdemli ilçesinde 3, Tarsus, Konya, Muğla, Antalya illerinde 1’er olmak üzere toplam 14 ayrı hırsızlık olayı aydınlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.