Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Merkeze alınan Vali Kıraç, Gültan Kışanak'ı ziyaret etti

Valiler kararnamesiyle merkeze alınan Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Gültan Kışanak'a veda ziyaretinde bulundu. Kıraç, belediye binasının önünde Gültan Kışanak tarafından karşılandı.Diyarbakır'ın...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Merkeze alınan Vali Kıraç, Gültan Kışanak'ı ziyaret etti
Valiler kararnamesiyle merkeze alınan Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Gültan Kışanak'a veda ziyaretinde bulundu. Kıraç, belediye binasının önünde Gültan Kışanak tarafından karşılandı.

Diyarbakır'ın büyük bir şehir olduğunu belirten Kıraç, "Diyarbakır'da kırdığımız ve üzdüğümüz insanlar varsa onlara buradan haklarını helal etmesini istiyorum. Başkanımıza ve ekibine de başarılar diliyorum." dedi.

Bir gazetecinin, dün Diyarbakır'ı ziyaret eden Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı karşılamadığını ve makamında görüşmediğini hatırlatması üzerine Kıraç, "Gece geç saatlerde kararname yayınlandı. Muhtemel sayın bakanım valilik ziyareti yapacağını düşünmüyordum. Ben kendisiyle konuştum. Devlete yıllardan beri hizmet ediyoruz. Devlete küslük olmaz. Yoksa evine gelen bir insana nezaketsizlik yapması bizim geleneğimizde yok." şeklinde konuştu. Diyarbakır’da yaklaşık 1 buçuk yıl görev yaptığını anlatan Kıraç, yeni gelen valiyi de arayıp kutladığını, başarılar dilediğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Gültan Kışanak, ziyaretin ardından Vali Kıraç’ı aracına kadar uğurladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.