Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Menisküs yırtığı yatağa bağladı, 220 kiloya ulaştı

Konya’da dizinde oluşan menüsküs yırtığının ardından yürümekte zorlanan ve 4 yıl içerisinde 80 kilodan 220 kiloya ulaşarak yatağa bağlı hale gelen, evli ve 3 çocuk annesi Mualla Deniz (42), ameliyatla zayıflamak istediğini ancak maddi...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Menisküs yırtığı yatağa bağladı, 220 kiloya ulaştı
Konya’da dizinde oluşan menüsküs yırtığının ardından yürümekte zorlanan ve 4 yıl içerisinde 80 kilodan 220 kiloya ulaşarak yatağa bağlı hale gelen, evli ve 3 çocuk annesi Mualla Deniz (42), ameliyatla zayıflamak istediğini ancak maddi durumunun yerinde olmadığını söyledi.

Yetkililerden yardım isteyen Deniz, "İki yıl önce ameliyat olmaya karar vermiştim. Fakat korktuğum için vazgeçtim. Ayrıca maddi sıkıntılardan dolayı kabul etmemiştim. Ameliyatın açık ve kapalı olarak yapıldığını söylemişlerdi. Açık ameliyatı sigortanın karşıladığı, kapalı ameliyatın mideden 4 delik açılarak yapıldığı ve riskinin daha az olduğunu söylemişlerdi. Kapalı ameliyat için ayrıca 3-4 bin lira para istenmişti. Maddi sıkıntılardan dolayı yaptıramadığım için hastaneden çıkmak zorunda kaldım." dedi.

Ağrılarının her geçen gün arttığını söyleyen Deniz, yetkililerin yardım eli uzatmasını istedi. Deniz, şunları söyledi: "Eşim önceleri dolmuşçuluk yapıyordu. Son 15 yıldır bulduğu işte çalışıyor. Çocukları ise hem çalışıp hem de okuyorlar. Ayakta bile duramadığım için çocuklarına annelik yapamamaktan dolayı çok üzgünüm. Hastaneye bile ambulansla gidebiliyorum. Kilolarımdan dolayı çok zor yürüyebiliyorum. Geceleri ağrılarım çoğalıyor ve uyuyamıyorum. Ağlıyorum. Tuvalete bile zor gidiyorum. Bana devlet sahip çıksın. Bu konuda yardım bekliyorum."

"YAĞMURDA GEZMEK VE ISLANMAK İSTİYORUM"

Kilo vermek ve eski yaşantısına geri dönmek istediğini belirten Deniz, "Kilo verdikten sonra ilk yapacağım ve arzuladığım hareket yağmurda yürümek ve ıslanmak." ifadelerini kullandı.

Mualla Deniz’in çocukları Nazır, Bekir ve Mert Deniz ise annelerinin biran önce iyileşmesini isterken, en büyük hayallerinin onunla birlikte gezmek ve tatile gitmek olduğunu ifade ettiler. Annesinin evde adeta hapis hayatı yaşadığını belirten Bekir Deniz (18), "Annem evde hapis hayatı yaşıyor. 4 yıl önce çok iyiydi. Annemin bacağında menüsküs yırtılması oldu ve hareketsiz kaldı. O zamandan bu yana annem kilo aldı. Şimdi yerinden kalkamaz hale geldi. Annem çalışıp bize bakıyordu. Ama şimdi biz hem okula gidiyoruz hem de çalışıyoruz. Biz ona bakıyoruz." diye konuştu.

Deniz'in çocuklarından Nazır Deniz (20) de annesinin yemeklerini özlediğini belirterek, "Şu anda yemekleri teyzem ve halam yapıyor." ifadelerini kullandı. 17 yaşındaki Mert Deniz de okuldan çıktıktan sonra çalışmaya gittiğini, daha sonra da eve gelip annesi ile ilgilendiğini anlattı.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.