Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memur-Sen Bursa darbe girişimine tepki gösterdi

Terör örgütü FETÖ'nün gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişimine Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği sessiz kalmadı.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Memur-Sen Bursa darbe girişimine tepki gösterdi
Yaptığı basın açıklaması ile darbe girişimine tepki gösteren Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, "Milli iradeye karşı yapılan hain darbe girişimi, milletimizin feraseti, devletimizin, STK'ların ve emek örgütlerinin dik duruşu ile püskürtülmüştür. Millete ve iradesine yapılan kalkışma büyük bir mücadele örneği ortaya konularak amacına ulaşamadan engellenmiştir" dedi.

Memur-Sen ailesi olarak ülkenin her kırılma anında milletin yanında oldukları gibi bugün de Ankara'da alanlarda olduklarını ifade eden Numan Şeker, "Bilinmesini isteriz ki; Büyük Memur-Sen ailesi olarak, bugün sahadayız. Milletin ve iradesinin üzerinde vesayet kurulmasını asla kabul etmiyoruz. Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, bundan önce gerçekleşen darbe dönemlerinde olduğu gibi bugün de milli iradenin en büyük savunucusudur. Bugün de 7 otobüs ile Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği olarak, Ankara'da alanlarda milli iradenin yanındayız. Sahada da, alanlarda da vesayetin karşısında dik duruşumuzu sürdürüyoruz" diye konuştu.
"Gün namluyu millete doğrultanların hesap verme günüdür"

Darbe girişimi ile namluyu millete doğrultanların hesap verme günü olduğuna dikkat çeken Şeker,"Şimdi; Türkiye'nin birliğine, bütünlüğüne ve kardeşliğine savaş açan FETÖ mensuplarının ve onların destekçilerinin bertaraf edilmesi gerekmektedir. Millete rağmen namluyu millete doğrultan hainler, vesayet girişimi ile ülkenin kazanımlarına kast edenler hesap vermelidir" diyerek sözlerini şu cümlelerle tamamladı: "Gün meydanları boş bırakmama, milli iradeye ve milli egemenliğe sahip çıkma günüdür. Gün vesayet odaklarının ait oldukları yere, tarihin çöp sepetine atılana kadar mücadeleye devam etme günüdür."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.