Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmet Kamış'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdür Yardımcısı Mehmet Kamış'ın dün vefat eden 78 yaşındaki annesi Bedriye Kamış, memleketi Malatya'da son yolculuğuna uğurlandı. 6 çocuk annesi Kamış'ın cenazesi Malatya'da Şehir Mezarlığı Camii'ne...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2015 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2015 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mehmet Kamış'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı
Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdür Yardımcısı Mehmet Kamış'ın dün vefat eden 78 yaşındaki annesi Bedriye Kamış, memleketi Malatya'da son yolculuğuna uğurlandı.

6 çocuk annesi Kamış'ın cenazesi Malatya'da Şehir Mezarlığı Camii'ne getirildi. Öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınan tabut, yakınları tarafından Şehir Mezarlığı'na taşındı. Bedriye Kamış burada dualar eşliğinde toprağa verildi.

Kamış ailesi daha sonra Sanayi Caddesi'ndeki evlerinde taziyeleri kabul etti. Cenazeye Mehmet Kamış'ın çok sayıda yakınıyla birlikte, İstanbul, Ankara, Konya, Diyarbakır ve Gaziantep'ten de mesai arkadaşları katıldı.

Annesinin vefat haberini sosyal medya üzerinden duyuran Kamış, herkesten dua talebinde bulunmuş ve “İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Annem Bedriye Kamış rahmete yürüdü. Dua ederseniz çok sevinirim.” ifadelerini kullanmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.