Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Marmaris’te 'Gezi Parkı' soruşturması

İstanbul Gezi Parkı’ndaki olaylara destek amacıyla Muğla'nın Marmaris ilçesinde yapılan eylemlerle ilgili soruşturma kapsamında dört kişinin ifadesi alındı. İfadeye çağrılanların sayısının 50 kadar olduğu öğrenildi.Bugün sabah...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Marmaris’te 'Gezi Parkı' soruşturması
İstanbul Gezi Parkı’ndaki olaylara destek amacıyla Muğla'nın Marmaris ilçesinde yapılan eylemlerle ilgili soruşturma kapsamında dört kişinin ifadesi alındı. İfadeye çağrılanların sayısının 50 kadar olduğu öğrenildi.

Bugün sabah saatlerinde Marmaris Cumhuriyet Savcılığı tarafından, ifadeleri alınmak için dört kişi adliyeye çağrıldı. Bu kişilere destek olmak isteyen yaklaşık 20 kişi de adliye önünde toplandı. Savcılığa verdiği ifadeden sonra bir açıklama yapan Murat Sütçüoğlu, eylem alanında bulunup bulunmadığının sorulduğunu, kendisinin de, “Evet, anayasal hakkım olan ifade özgürlüğümü kullanmak için oradaydım.” cevabı verdiğini söyledi. Sütçüoğlu ayrıca daha önce hazırlamış olduğu basın açıklamasını okudu. Grup, kısa bir süre “Her yer Taksim, her yer direniş” sloganı atarak olaysız şekilde dağıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.