Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Marmaray, esnafı da vatandaşı da sevindirecek

Marmaray çalışmaları sırasında toz ve gürültü sebebiyle işleri düşen esnaf açılışla beraber işlerinin artmasını bekliyor. Vatandaşlar ise Marmaray’dan memnun olduklarını ve hayırlı olmasını temenni ettiler.Esnaf Cemal Şeftalioğlu...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Marmaray, esnafı da vatandaşı da sevindirecek
Marmaray çalışmaları sırasında toz ve gürültü sebebiyle işleri düşen esnaf açılışla beraber işlerinin artmasını bekliyor. Vatandaşlar ise Marmaray’dan memnun olduklarını ve hayırlı olmasını temenni ettiler.

Esnaf Cemal Şeftalioğlu Marmarayın çalışmaları sırasında iş kaybı yaşandığını ama Marmarayın açılmasıyla beraber işlerinin artacağı düşüncesinde olduğunu söyledi. Şeftalioğlu, “Marmaray’ın kapalı olduğu dönemlerde buradaki inşaat çalışmalarından dolayı bize iş yapamadık. Dolayısıyla çok sıkıntılar yaşadık. Çevre esnafı olarak herkes sıkıntı yaşadı. Açıldıktan sonraki beklentilerimizde gel geç müşteri portföyü düşünüldüğü için yüzde 20 gibi esnafa bir etkisi olacağını düşünüyoruz. 8 sene civarında sürdü inşaat. Çevredeki çay bahçelerinde tozdan dolayı iş kaybı oldu insanlar gezemedi dolaşamadı.” şeklinde konuştu.

Necmi Gençoğuz adlı vatandaş da gecikmiş ama geç de olsa güzel bir gelişme olduğunu ifade ederek, “Çok güzel bir gelişme, bu eserin zaten Abdulmecit zamanına dayandığını söylediler. Bu zamana kadar gecikmiş ama geç de olsa çok güzel bir gelişme, halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Hizmetler güzel her şey güzel, beğenen olur beğenmeyen olur ama genelde toplumumuz bu hizmetleri takdir ediyor, bizde hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

Marmaray’ın çevre düzenlemeleri ve açılış için son çalışmalar belediye ekipleri tarafından hızla sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.