Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havalimanında bir çocuk araçta mahsur kaldı

Atatürk Havalimanı’nda otomobil içinde kısa süre yalnız kalan 2 yaşındaki Mete Barnaz isimli çocuk, arabayı kilitleyerek içeride mahsur kaldı. Anahtar arabada kaldığı için kapıyı açamayan ailesi, anahtar üzerinden Mete’ye tarif ederek...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Havalimanında bir çocuk araçta mahsur kaldı
Atatürk Havalimanı’nda otomobil içinde kısa süre yalnız kalan 2 yaşındaki Mete Barnaz isimli çocuk, arabayı kilitleyerek içeride mahsur kaldı. Anahtar arabada kaldığı için kapıyı açamayan ailesi, anahtar üzerinden Mete’ye tarif ederek kapıyı açtırmayı başardı.

Almanya’dan İstanbul’a gelen Barnaz ailesi, Atatürk Havalimanı’nda kısa süreli korku yaşadı. Valizlerini araca yerleştirirken oğulları Mete Barnaz kısa süre araçta yalnız kaldı. Bu sırada minik Mete araca kendini kilitledi. Araç dışından benzeri bir anahtar gösterilerek Mete’ye kilidi açması için tarif edildi. Bir süre sonra minik Mete kapıyı açmayı başardı.

Mete’nin annesi Derya Barnaz, oğlunun kendini kilitlediğini ama açmayı da başardığını söyledi. Oğlunun bir dakikalığına arabada yalnız kaldığını ifade eden Barnaz, oğlunun o arada hemen kapıyı kilitlediğini, çok korktuklarını anlattı. Barnaz, Mete'nin sonunda kapıyı açmayı başardığını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.