Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mantardan zehirlenen çocuğa karaciğer nakli yapıldı

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde, yolda gördüğü mantarı yiyerek zehirlenen ve karaciğer nakli olmayı bekleyen 7 yaşındaki Davut Ünal’a nakil yapıldı.Geçen hafta Kozpınar köyü yakınlarında yol kenarında bulduğu bir mantarı yiyen Ünal,...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2014 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2014 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mantardan zehirlenen çocuğa karaciğer nakli yapıldı
Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde, yolda gördüğü mantarı yiyerek zehirlenen ve karaciğer nakli olmayı bekleyen 7 yaşındaki Davut Ünal’a nakil yapıldı.

Geçen hafta Kozpınar köyü yakınlarında yol kenarında bulduğu bir mantarı yiyen Ünal, eve gittikten sonra kusmaya başladı. Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'ndeki müdahaleden sonra Bursa Nilüfer Çocuk Hastanesi'ne sevk edilen Ünal, son olarak Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi'ne gönderildi. Tetkikler sonucuna, karaciğer nakli olması gerektiği söylendi.

DONÖR KONYA’DAN BULUNDU

Konya’da yaşamını yitiren 23 yaşındaki bir gençten alınan karaciğer, İzmir'e götürülerek Davut'a nakledildi. Başarılı geçen ameliyattan sonra yoğun bakıma alınan Davut Ünal'ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Yaşama tutunan oğluna nakil yapılmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen baba Kemal Ünal, organ bağışı konusunda herkesi duyarlı olmaya davet etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.