Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa'da köpeğin ısırdığı çocuğun başına 60 dikiş atıldı

Manisa’da rottweiler cinsi bir köpek, 6 yaşındaki kız çocuğuna saldırdı. Isırdığı küçük kızın kafasına 60 dikiş atıldı. Köpeğin, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur’a ait olduğu öğrenildi. Olay, geçen cumartesi...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa'da köpeğin ısırdığı çocuğun başına 60 dikiş atıldı
Manisa’da rottweiler cinsi bir köpek, 6 yaşındaki kız çocuğuna saldırdı. Isırdığı küçük kızın kafasına 60 dikiş atıldı. Köpeğin, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur’a ait olduğu öğrenildi.

Olay, geçen cumartesi günü Uncubözköy Mahallesi, Kuleli Evler Sitesi’nde meydana geldi. Bahçeye oynamak için çıkan, Nihat ile Emine Kaçire çiftinin kızı Gözde Kaçire’ye, başıboş köpek saldırdı. Gözde’yi yere yatıran köpek, kafasını ağzına alarak ısırmaya başladı. Çığlık üzerine evde bulunan annesi dışarıya fırladı. Köpek, kızını kurtarmaya çalışan anne ve site bekçisi Bayram Kurt’u da ısırdı. Köpeği vurmak isteyen bir komşuları ise eve tüfeği almaya giderken düşerek bacağını kırdı. Diğer komşuların da yardımıyla Gözde, köpeğin elinden zorla kurtarıldı. Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’ne kaldırılan küçük Gözde’nin kafasına 60 dikiş atıldı. Gözde ile birlikte köpeğin ısırdığı annesine ve bekçi Kurt’a her gün beş doz iğne yapılıyor. Belediyenin hayvan barınağına götürülen köpek ise ortadan kayboldu.

Anne Emine Kaçire, yaşadığı olayı şu şekilde anlattı: “Kısım dışarı oynamaya çıkmıştı. Gelen çığlık sesi ile hemen dışarı çıktım. Baktığımda kızın başı, köpeğin ağzındaydı. Kızımı kurtarmak için hemen üzerine atladım. Bu sırada site bekçisi de yardım etti ama başarılı olamadık. Bir komşumuzun kürekle vurması sonucu kızımı köpeğin elinden ancak alabildik. Bu sırada kızımı kurtarma çalışırken köpek, beni ve site bekçisini de ısırdı. Köpek beni eve kadar kovaladı. Kapıyı kapatmasaydım bana belki daha fazla zarar verecekti. Köpeği vurmak için evine giden diğer bir komşumuz da düşerek ayağını kırdı. Kızımı hemen hastaneye götürdük. Kafasına 60 dikiş atıldı. Köpek, kızımın kafasını kemiğini kırmış. Eğer biraz daha ısırsaymış beynine zarar verecekmiş. Sonra yetkililer, köpeği belediyenin hayvan barınağına götürmüşler ve karantina altına alınmış. Önce şikayetçi olmadık, daha sonra köpeğin barınakta olmadığını ve kaybolduğunu öğrenince cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduk. Hayvanları seviyorum ama insan hayatı bu kadar değersiz olamaz. Sitede hiç kimse köpek istemiyor ama daha başka köpekler de var. Kızımın psikolojisi bozuldu ve korkusundan dışarıya çıkamıyor.”

Köpeğin sahibi AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Uygur ise konu ile ilgili açıklamada bulunmayacağını söyledi. Uygur, barınaktan köpeğin kaybolmasıyla ilgili şikayette bulunduğunu bildirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.