Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa'da beş oto hırsızlık zanlısı tutuklandı

Manisa’nın da aralarında bulunduğu üç ilde, satın aldıkları hurda otomobillerin şaselerini, çaldıkları otomobillerle değiştirip satan bir çetenin üyesi olduğu ileri sürülen 6 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2015 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2015 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa'da beş oto hırsızlık zanlısı tutuklandı
Manisa’nın da aralarında bulunduğu üç ilde, satın aldıkları hurda otomobillerin şaselerini, çaldıkları otomobillerle değiştirip satan bir çetenin üyesi olduğu ileri sürülen 6 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre Manisa, İzmir ve Balıkesir'de, oto hırsızlığına karıştığı belirlenen şüphelilere operasyon düzenlendi. Operasyonda C.D., H.A., K.Ç., B.Ç., V.D. ve N.A. gözaltına alındı. Şüphelilerin Manisa'da dört, Balıkesir'de bir, İzmir'de iki ve Ankara bir oto hırsızlığına karıştığı tespit edildi. Çaldıkları otomobillerin şaselerini, satın aldıkları hurda otomobillerle değiştirip sattığı ortaya çıkan şüphelilerden, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5'i tutuklandı, N.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Operasyon kapsamında ele geçirilen ve çalıntı olduğu belirlenen 6 otomobilin, gerekli incelemelerin ardından sahipleri belirlenip tutanakla teslim edileceği bildirildi. Operasyon kapsamında aranan ve aynı çetenin üyesi olduğu belirlenen 3 kişininse geçen günlerde yakalanıp tutuklandığı belirtildi. Böylelikle oto hırsızlık çetesine yönelik operasyonda tutuklananların sayısının 8'e yükseldiği ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.