Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manavgat'ta bir kişi kahvehanede boğazı kesilerek öldürüldü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kahvehanede meydana gelen bıçaklı saldırıda bir kişi öldürüldü. Manavgat'ın Aşağıhisar Mahallesi 4504 Sokak'ta bir kahvehanede üvey oğlu Yusuf B.(27) ile birlikte sandalyede yan yana oturan Ali Ş.(48) isimli...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2014 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2014 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manavgat'ta bir kişi kahvehanede boğazı kesilerek öldürüldü
Antalya'nın Manavgat ilçesinde kahvehanede meydana gelen bıçaklı saldırıda bir kişi öldürüldü. Manavgat'ın Aşağıhisar Mahallesi 4504 Sokak'ta bir kahvehanede üvey oğlu Yusuf B.(27) ile birlikte sandalyede yan yana oturan Ali Ş.(48) isimli şahıs, bir anda H.B.(48) tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

Zanlı H.B.'nin, Ali Ş.'nin boğaz bölgesine 4 defa bıçakla vurduktan ve boğazını keserek 'Namusum için yaptım' dediği iddia edilerek eli bıçaklı kaçmaya çalıştığı belirtildi. Saldırı sonrası Ali Ş.'nin yoğun kan kaybına bağlı olay yerinde yere yığılarak can verdiği, boğaz kesilmesine bağlı kahvehanede oturduğu sandalyenin altının kıpkırmızı olduğunu kaydedildi.

Bıçaklı saldırı sonrası kaçan şüpheli H.B.'nin kahvehanede oturan vatandaşlar ile hayatının kaybeden şahsın üvey oğlu Yusuf B. tarafından yakalandığını belirtildi.Yusuf B, H.B ile yaşadığı arbede elinden ve bacağından yaraladığı kaydedildi. Polis tarafından yakalanan zanlının Alanya'ya nakledildi, Hayatını kaybeden Ali Ş.'nin cenazesi ise Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralanan Yusuf B'.nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Hayatını kaybeden Ali Ş ile zanlı H.B.'nin Adana'dan tanıştıkları ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.