Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya'da öğrencilere ücretsiz 27 bin adet kitap dağıtılacak

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, 2 ve 6’ncı sınıf öğrencilerine ücretsiz 27 bin kitap dağıtılacağını söyledi.    Murat Nalçacı, Malatya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya'da öğrencilere ücretsiz 27 bin adet kitap dağıtılacak
Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, 2 ve 6’ncı sınıf öğrencilerine ücretsiz 27 bin kitap dağıtılacağını söyledi.

    Murat Nalçacı, Malatya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Gençay, Öğretmenler İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nevzat Yıldırım’ı ziyaret etti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Gençay, burada yaptığı konuşmada, ülke için eğitimin en önemli konulardan biri olduğunu belirtti. Çocukların iyi bir eğitim alması için çalışmalar yaptıklarını anlatan Gençay, “Eğitim için elimizden geleni yapıyoruz. Bu proje ile birçok öğrencimiz kitaplarla tanışacak. Bu projemiz aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesidir. Elimizde olan yaklaşık 27 bin kitabımızı okullarımıza dağıtmaya devam edeceğiz. Bugün Öğretmenler İmam Hatip Ortaokulu’nda kampanya kapsamında 400 kitap, ayrıca şehrimizin 3 ayrı noktasında bulunan kitap ve oyuncak kumbaralarına atılan kitaplardan 600 adedi de okul kütüphanesine teslim ettik." dedi.

    Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ise Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın başlattığı proje kapsamında 2 ve 6’ıncı sınıflara kitap dağıttıklarını dile getirdi. Proje kapsamında 27 bin kitabın ücretsiz dağıtılacağını söyleyen Nalçacı, “Malatya Belediyesi olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Huzurlu, mutlu ve güvenli bir yaşam için okumak çok önemlidir. Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ın projesi olan 'Hayatınız boyunca en iyi dostunuzun kitap olması dileğiyle' sloganlı bu kampanyamız için bizler okullarımızı ziyaret ederek kitaplarımızı teslim ediyoruz.” diye konuştu.

    Proje kapsamında 8 bin 300 adet boyama kitabı kent merkezinde öğrenim gören ana sınıf öğrencilerine, 8 bin 900 Keloğlan Masalları kitabı ilkokul 2. sınıf öğrencilerine, 9 bin 600’ü Ömer Seyfettin'den Seçme Hikâyeler kitabı da 6. sınıf öğrencilerine ücretsiz olarak dağıtılıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.