Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahkemenin serbest bıraktığı define avcıları suçüstü yakalandı

Muğla’nın Bodrum İlçesi Ortakent beldesinde kaçak kazı yaparken suçüstü yakalanan 4 kişinin daha önce aynı suçtan serbest bırakılan şahıslar olduğu öğrenildi.Bir istihbarat üzerine Ortakent-Yahşi beldesi Hortma mevkiine giden Jandarma...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mahkemenin serbest bıraktığı define avcıları suçüstü yakalandı
Muğla’nın Bodrum İlçesi Ortakent beldesinde kaçak kazı yaparken suçüstü yakalanan 4 kişinin daha önce aynı suçtan serbest bırakılan şahıslar olduğu öğrenildi.

Bir istihbarat üzerine Ortakent-Yahşi beldesi Hortma mevkiine giden Jandarma ekipleri kaçak kazı yapan 4 kişiyi suçüstü yakaladı. Jandarma tarafından suçüstü yakalanan M.E.(54), M.B.(34), K.G.(33) ve R.E.(47) adlı şahısların daha öncede aynı suçtan hakim karşısına çıkarıldığı ve serbest bırakıldığı öğrenildi. Yalı beldesi Gerenkuyu mevkiinde bulunan Bizans dönemine ait kilisede kaçak kazı yaparken yakalanarak mahkemeye çıkarılan kişiler serbest kalır kalmaz Ortakent’de bulunan Hortma mevkiinde kaçak kazı yapmaya başlamış. Jandarma tarafından suçüstü yakalan şahıslar bugün tekrar mahkemeye çıkarıldı.

Öte yandan Hortma mevkiinde kazı yapılan bölgede çalışmaların 3 hafta önce başladığı, 2 metre derinliğinde olduğu ve tarihi bir kayanın altının oyulduğu bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.