Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahkemede serbest bırakılan hırsızlık zanlısı çıkışta tekrar gözaltına alındı

Kocaeli'nde halk otobüslerine binen yolcuların ceplerinden cüzdanlarını çaldığı iddia edilen şahıs, başka bir suçtan yakalanarak sevk edildiği adliyeden serbest kalarak çıktığı sırada, polis ekiplerince gözaltına alındı. Körfez İlçe...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mahkemede serbest bırakılan hırsızlık zanlısı çıkışta tekrar gözaltına alındı
Kocaeli'nde halk otobüslerine binen yolcuların ceplerinden cüzdanlarını çaldığı iddia edilen şahıs, başka bir suçtan yakalanarak sevk edildiği adliyeden serbest kalarak çıktığı sırada, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, ilçedeki halk otobüslerindeki hırsızlık ihbarları üzerine çalışma başlattı. Şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için özel ekip oluşturuldu. Ekipler, yaptıkları çalışma kapsamında sivil olarak otobüslere binerek denetim yaptı. İki ayrı cüzdan ve telefon hırsızlığı şüphelisi Hakan E.'yi gözaltına aldı.

Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından Körfez İlçe Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyede serbest kalan şüpheliyi, dışarı çıktı. Şüpheli, Derince ve İzmit ilçelerinde 12 kişinin cüzdan ve paralarını çaldığı iddiasıyla İl Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından tekrar gözaltına alındı.

Geçtiğimiz aralık ayından bu yana belirlenen 8 ayrı olayda bindiği otobüslerde gözüne kestirdiği yaşlı vatandaşların cüzdan ve telefonlarını çaldığı iddiasıyla yakalanan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne yeniden sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.