Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahallelinin kabusu oldular

İstanbul Arnavutköy’de yaşlı bir kadının evinin bahçesinde beslediği yaklaşık 30 sokak köpeğinin sokaktan geçenlere saldırması nedeniyle mahalleli adeta dışarıya çıkamadıklarını söylüyor. Köpek saldırılarından biriyse, güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mahallelinin kabusu oldular
Arnavutköy'de tek odalı bir evde yaşayan 61 yaşındaki S.G.’nin evinin bahçesinde beslediği yaklaşık 30 sokak köpeği, vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Yaşlı kadının akşam saatlerinde sokağa saldığı ve sürü halinde gezen başıboş köpekler, neredeyse her gün çevredeki vatandaşlara saldırıyor. Korkudan adeta dışarıya çıkamaz hale gelen mahalleli köpek saldırısıyla karşı karşıya kalıyor. Çocuklar ise sabah saatlerinde korkuyla okullarına gitmeye çalışıyor. Çocuklarının her an köpek saldırısıyla karşı karşıya kalma korkusu içinde olan anne ve babalar da durumdan tedirgin oluyor.

Çocukların yaşadığı korku ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde annesiyle sokağa çıkan küçük bir çocuk köpeklerin kendisine doğru koşmasıyla adeta donup kalıyor. Çocuk duvara yaslanırken, annesi ne yapacağını şaşırıp korkudan çocuğunu da bırakıp içeri kaçıyor. Köpeklerle baş başa kalan çocuk uzun süre hareketsiz beklerken, daha sonra köpeklerin uzaklaşmasıyla evine doğru koşuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.