Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahalleli toplantıya gitti, çocukları faciadan kurtuldu

Şişli’de freni boşalan kamyon yokuş aşağı hızla gittikten sonra devrilerek ters döndü. Kaza yerinde her gün onlarca çocuğun oyun oynadığına dikkat çeken vatandaşlar, mahallede yapılan bir toplantı sebebiyle herkesin buraya gittiğini...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mahalleli toplantıya gitti, çocukları faciadan kurtuldu
Şişli’de freni boşalan kamyon yokuş aşağı hızla gittikten sonra devrilerek ters döndü. Kaza yerinde her gün onlarca çocuğun oyun oynadığına dikkat çeken vatandaşlar, mahallede yapılan bir toplantı sebebiyle herkesin buraya gittiğini bu yüzen kimsenin yara almadığını kaydetti.

Olay İzzetpaşa Mahallesi Güzide Sokak’ta saat 12.00 sıralarında meydana geldi. İçerisinde sürücüsü bulunmayan park halindeki 34 BN 022 plakalı kamyonun bir anda frenleri boşaldı. Yokuş aşağı hızlanan kamyon sokağın bitiminde takla attı. Kazanın gerçekleştiği yerde hiç kimsenin bulunmaması yaşanacak can kayıplarının önüne geçti.

Olay yerinde normalde küçük çocukların oyun oynadığını ancak verilen bir davet sonrası çocukların yemeğe gittiğini ifade görgü tanıkları, kazanın başka bir zamanda olması durumunda can kayıplarının yaşanabileceğini belirtti. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.