Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lüks otomobil, yakıt tankerine çarptı

BEŞİKTAŞ’ta sürücüsünün kontrolünden çıkan lüks otomobil karşı yönden gelen yakıt tankerine çarptı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü polis ve sağlık personeline zor anlar yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lüks otomobil, yakıt tankerine çarptı

Kaza saat 05.00 sıralarında Bebek, Cevdetpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Sarıyer’den Beşiktaş istikametine seyir halinde olan Hasan Muluk Atıl yönetimindeki lüks otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Ercan A. yönetimindeki boş yakıt tankerine çarptı. Kaza nedeniyle otomobil yol kenarına savrulurken, sürücü ise araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen itfaiye erleri otomobilde sıkışan sürücü Atıl’ı kurtarmak için çalışma başlattı.

SÜRÜCÜ POLİS VE SAĞLIK PERSONELİNE ZOR ANLAR YAŞATTI

Çalışmalar sırasında sürücü Atıl’ın sigara içtiği görüldü. Uyarılara rağmen sürücü sigarasını içmeye devam edince polisin olaya müdahale ederek sürücünün ağzındaki sigarayı alarak söndürdü. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmalarının ardından Atıl, sıkıştığı yerden çıkartılarak sedyeye konuldu.

Sağlık ekiplerine de güçlük çıkartan sürücü sedyeye yatmamak için direndi. Sedye üzerinde oturur vaziyette ambulansa bindirilen Atıl, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.