Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

LÖSEV İyilik TIR'ı Erzurum'da mutluluk dağıttı

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından Erzurum'da lösemili çocuklar ve ailelerine kırtasiye, giysi ve yiyecek yardımı yapıldı.LÖSEV İyilik TIR'ı Erzurum'a geldi. Palandöken ilçesi Yenişehir AVM önünde konuşlanan yardım TIR'ından...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
LÖSEV İyilik TIR'ı Erzurum'da mutluluk dağıttı
Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından Erzurum'da lösemili çocuklar ve ailelerine kırtasiye, giysi ve yiyecek yardımı yapıldı.

LÖSEV İyilik TIR'ı Erzurum'a geldi. Palandöken ilçesi Yenişehir AVM önünde konuşlanan yardım TIR'ından Erzurum'daki lösemili 55 çocuk ve ailelerine yardım malzemesi dağıtıldı. LÖSEV, gönüllüleri çocuklara balon da verdi.
LÖSEV Sosyal Hizmetler Sorumlusu Arzu Bağ, Kırıkkale ile başlayan Anadolu turu kapsamında Erzurum'a geldiklerini söyledi. Bağ, Erzurum il merkezinde LÖSEV'e kayıtlı 55 ailenin bulunduğunu ifade etti. Söz konusu ailelerin çoğunun sosyoekonomik durumunun kötü olmasından dolayı gıda, kırtasiye, giysi ve temizlik ürünleri yardımında bulunduklarına işaret eden Bağ, "Kayıtlı üyelerimizin tamamına yakınının ekonomik durumu çok iyi değil. Bu nedenle söz konusu hastalarımızın ailelerine sosyal sorumluluk kapsamında yardımlarda bulunuyoruz. Ülke genelinde 14 bin lösemi hastanın ailesine bağışçılarımızın destekleri ile yardım malzemeleri dağıtıyoruz. Erzurum'dan sonra da Tokat'a geçeceğiz." dedi.

LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Burç Tuna ise İyilik TIR'ının çeşitli illerdeki lösemili çocuklara ve ailelerine yardım malzemesi götürdüğünü ifade etti. Tuna, İyilik TIR'ı sayesinde lösemili çocuklar ve aileleriyle daha sıkı dostluk bağı kurduklarına vurgu yapan Burç Tuna, "Lösemili çocuk ve aileleriyle sıkı gönül bağlarımız var. Bağışçı vatandaşlarımızın yardımlarını ihtiyaç sahibi lösemili ailelere ulaştırarak var olan dostluk bağımızı daha da güçlendiriyoruz. Ayrıca gittiğimiz illerde bizleri yalnız bırakmayan gönüllülerimize de teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.