Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lodos nedeniyle oto camcılarında kuyruk oluştu

Bursa’da, saatteki hızı 84 kilometreye ulaşan ve iki gündür etkili olan lodos, oto cam tamircilerinin işlerini yoğunlaştırdı. Rüzgarın uçurduğu nesneler nedeniyle araçlarının camı kırılan yüzlerce sürücü, oto camcıları önünde...

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2015 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2015 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lodos nedeniyle oto camcılarında kuyruk oluştu
Bursa’da, saatteki hızı 84 kilometreye ulaşan ve iki gündür etkili olan lodos, oto cam tamircilerinin işlerini yoğunlaştırdı. Rüzgarın uçurduğu nesneler nedeniyle araçlarının camı kırılan yüzlerce sürücü, oto camcıları önünde kuyruklar oluşturdu.

Lodosun uçurduğu çatı, tabela ve ağaçların hasar verdiği yüzlerce otomobil, tamircilere akın etti. Sert cisimlerin çarpması sonucu en çok otomobil camlarının patlaması nedeniyle oto camcılar talebe yetişmeye çalışıyor.

Oto cam ustası Semih Şahin, doğal afet nedeniyle çok sayıda aracın camının kırıldığını söyledi. Şahin, "Lodos nedeniyle çok sayıda arabanın camı kırıldı. Bundan dolayı işlerimiz çok yoğun. Yetiştiremiyoruz. Beş araba şuan dışarıda, beş araba da içeride bekliyor." dedi.

KAPORTACILARDA DA YOĞUNLUK VAR

Oto kaportacı Sedat Serbest ise en çok yoğunluğun camcılarda olduğunu ancak kaportası zarar gören araç sayısının da çok fazla olduğunu ifade etti. Serbest, "Biz de kaportacıyız, yoğunluk var. Cam takılacak yerleri onarıp hemen cam taktırıyoruz. Rüzgarlı havalarda işlerimiz artıyor. Şuan yetiştirmeye çalışıyoruz." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.