Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lara Koleji oryantiring şampiyonu oldu

Nevşehir’de düzenlenen Okullararası Oryantiring Yarışması’nda, Özel Lara Koleji öğrencileri kızlarda il birincisi olurken, küçük erkeklerde Nevşehir ikincisi, yıldız erkeklerde ise yine Nevşehir ikincisi olarak, üç kupayla büyük bir...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lara Koleji oryantiring şampiyonu oldu
Nevşehir’de düzenlenen Okullararası Oryantiring Yarışması’nda, Özel Lara Koleji öğrencileri kızlarda il birincisi olurken, küçük erkeklerde Nevşehir ikincisi, yıldız erkeklerde ise yine Nevşehir ikincisi olarak, üç kupayla büyük bir başarı elde etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmada başarılı öğrenciler, madalyalarını ve kupalarını alıp okula dönmenin mutluluğunu yaşadı. Okul Müdürü Ulaş İnönü, Beden Eğitimi öğretmenleri Eyyüp Bağatır ve Mustafa Danışmaz’ı bu başarılarından dolayı tebrik etti. Bu yıl katıldıkları tüm organizasyonlardan kupa ve madalyalarla döndüklerini belirten İnönü, "Geçtiğimiz günlerde Matematik olimpiyatlarında Türkiye dördüncülüğünü elde etmiştik. Spor müsabakalarında da alınan kupa ve madalyalar bizleri mutlu ediyor. Koşarken satranç oynama olarak değerlendirilen oryantiring, bu sporu yapanların hem kaslarını hem de zekasını geliştiriyor. Bu sporda öğrencilerimizin başarılı olması bizi mutlu etti. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.