Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuyumcu kuryesinden gasp edilen altınlar tuvalette bulundu

Adana'da kuyumcu kuryesinin elindeki altın dolu çantayı alan kapkaççılardan biri kömürlükte yakalandı. Çaldıkları yaklaşık 2 kilo altının olduğu çanta ise iki katlı bir evin çatı katındaki tuvalette bulundu. Polis, bisikletle kaçan...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2015 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2015 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kuyumcu kuryesinden gasp edilen altınlar tuvalette bulundu
Adana'da kuyumcu kuryesinin elindeki altın dolu çantayı alan kapkaççılardan biri kömürlükte yakalandı. Çaldıkları yaklaşık 2 kilo altının olduğu çanta ise iki katlı bir evin çatı katındaki tuvalette bulundu. Polis, bisikletle kaçan saldırganları yakalamak için helikopter de kullandı.

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Dedekorkut Mahallesinde yaşandı. İddialara göre, Kahramanmaraş'tan gelen kuyumcu kuryesi Hacı Sabancı, yanına yaklaşan bisikletli 2 kişi tarafından darp edildi. Darp ettikleri adamın elindeki çantayı alarak kaçan saldırganlar, Dede Korkut Mahallesinde ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, gaspçıların kaçtıkları sokaklarla evlerin çatılarına çıkarak her yeri didik didik aradı. Polis, evlerden birinin kömürlüğünde saklanan Ramazan E.'yi yakaladı. Polisin bu kişiyi gözaltına alması sırasında bazıları tepki gösterdi. Bu arada, birbirine bitişik evlerden oluşan mahallede, gaspçıların damları kullanarak kaçabileceğini dikkate alan polis, helikopterle de çatı katlarını gözetledi. Polis ekipleri, zaman zaman helikopterden yönlendirildi.

Gasp edilen altın dolu çanta, iki katlı bir evin çatı katındaki tuvalette bulundu. Kaçan diğer saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.