Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuşadalı hayırseverden eğitime destek

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Kuşadası ilçesine yaptırılacak imam hatip külliyesi için hayırsever vatandaşlar Muhittin Bilici ve kardeşi Melahat Bilici ile protokol imzaladı. İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin de hazır bulunduğu...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kuşadalı hayırseverden eğitime destek
Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Kuşadası ilçesine yaptırılacak imam hatip külliyesi için hayırsever vatandaşlar Muhittin Bilici ve kardeşi Melahat Bilici ile protokol imzaladı. İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin de hazır bulunduğu törende imzalanan protokolle 32 derslikli imam hatip lisesi, 32 derslikli imam hatip ortaokulu, kapalı spor salonu, erkek öğrenci yurdu ve uygulama camisinin bulunacağı, Kuştepe mevkisinde yaptırılacak külliyeye hayırseverlerin isimleri verilecek.

Eğitime desteklerinden dolayı teşekkür eden Vali Ayyıldız, yaptığı konuşmada, “Eğitim öğretimin önemi çok büyük. Devletin dışında hayırseverlerin de eğitime destek vermeleri her türlü övgüye lâyıktır. Kuşadası’nda imam hatip külliyemizin hayırseverlerin katkısıyla yükselmesi, onların bu hayattaki sadakalarıdır. Onlar eğitime verdikleri bu anlamlı destekle yıllarca hatırlanacak. İnşallah bizlere de böylesine hayırlı işler nasip olur. Eğitime destek vermek isteyen hayırseverleri desteklemeye hazırız.” dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Töre ise 50 dönüm Hazine arazisi üzerine kurulacak külliyenin bütün masraflarının hayırsever Bilici ailesi tarafından karşılanacağını, iki yılda tamamlanarak eğitime başlayacağını kaydetti. Muhittin Bilici ve Melahat Bilici de ilçeye minnet borçlarını ödemek için okul yaptırma kararı aldıklarını dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.