Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurtarılan rehinelerin yakınları ve komşularında büyük sevinç var

Terör örgütü IŞİD'in elinde uzun süredir rehin bulunan Musul Konsolosluğu görevlilerinden Özel Harekât polisi Yaşar Dalkılıç ve Alparslan Yel’in İzmir'deki aileleri ve komşuları, kurtarıldığını öğrenince büyük sevinç yaşadı....

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2014 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2014 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kurtarılan rehinelerin yakınları ve komşularında büyük sevinç var
Terör örgütü IŞİD'in elinde uzun süredir rehin bulunan Musul Konsolosluğu görevlilerinden Özel Harekât polisi Yaşar Dalkılıç ve Alparslan Yel’in İzmir'deki aileleri ve komşuları, kurtarıldığını öğrenince büyük sevinç yaşadı. Mutlu haberin alınmasından sonra Dalkılıç'ın ve komşularının evlerine Türk bayrakları asıldı.

Altı yıllık komşusu olduğunu belirten Sami Yüzdü, “Hepimiz üzüldük. Geleceği için çok mutluyuz, çok sevinçliyiz. İnşallah hemen gelir, çocuklarına kavuşur.” dedi. Yaşar Dalkılıç’ın rehin alınmasına çok üzüldüklerini dile getiren Gülsüm Zeybek de, “İnşallah sağ salim gelir. Polisimizin, askerimizin canı yanmasın.” şeklinde konuştu.

Alparslan Yel’in Buca ilçesindeki 12 yıllık komşusu Ramazan Tuna da kurtulmasına çok sevindiklerini söyledi. Eşi Ayşe Yel’in ise 15 gündür Ankara’daki ablasının yanında olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.