Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kur'an-ı Kerim’in mealini okuma yarışması düzenlendi

Adana Kozan Merkez Fatih Camii’nde düzenlenen Kur'an-ı Kerim’in Türkçe mealini okuma yarışmasında dereceye giren cami cemaatine ödülleri düzenlenen törenle verildi. Fatih Camii İmam Hatibi Yusuf Kaplan’ın teşviki ile cami cemaati arasında...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kur'an-ı Kerim’in mealini okuma yarışması düzenlendi
Adana Kozan Merkez Fatih Camii’nde düzenlenen Kur'an-ı Kerim’in Türkçe mealini okuma yarışmasında dereceye giren cami cemaatine ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Fatih Camii İmam Hatibi Yusuf Kaplan’ın teşviki ile cami cemaati arasında başlatılan ve 2 ay süren Kur'an-ı Kerim’in Türkçe mealini okuma yarışmasına katılan 9 kişiden 7’si yarışmayı başarıyla tamamladı. Dereceye girenler için Kozan Müftüsü Bilal Başoğlu’nun da katılımı ile öğle namazı sonrası ödül töreni düzenlendi.

Törende konuşan İlçe Müftüsü Başoğlu, “Bizler Kuran-ı Kerim’i bu dünyada işlerimizin artması veya herkes bizi Kuran okuduğumuzu görsün ve maşallah desin diye değil Allah rızası için gerçekleştiriyoruz. Kur'an-ı Kerim’in mealini okuyan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Allah bizlere iyi bir kul olmayı nasip eylesin.” dedi.

Cami İmam Hatibi Yusuf Kaplan ise "Cami cemaatimiz arasında 2 ay önce Kur'an-ı Kerim’in mealini okuma yarışması düzenlemiştik. Aslında amacımız cemaatimizi yarışmaya değil Kur'an okumaya teşvik etmekti ve gayet başarılı olduğunu düşünüyorum. Yarışmamıza 10 arkadaşımız katıldı. Bunlardan 7'si Kuran-ı Kerim’in mealini tamamen okumayı başardı. Kendilerini tebrik ediyoruz ve bugünde hazırlamış olduğumuz ödüllerimizi kendilerine takdim ediyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından cami cemaati arasında düzenlenen yarışmada dereceye giren Saim Kamalı, Kadir Bursal, Cumali Yıldırım, Doğan Karaoğlu, Fedai Baykul, Bünyamin Ünlü ve Cafer Sarı’ya plaket ve ödülleri Müftü Başoğlu ve Cami İmam Hatibi Kaplan tarafından takdim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.