Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kumar oynamak için ormanlık alana çadır kurmuşlar

Mersin'de jandarmanın düzenlediği operasyonda, ormanlık alana kurdukları çadırda kumar oynayan 21 kişi yakalandı. Alınan bilgiye göre, Erdemli ilçesi Elvanlı köyünde ormanlık alanda kumar oynatıldığı ihbarı üzerine harekete geçen jandarma...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kumar oynamak için ormanlık alana çadır kurmuşlar
Mersin'de jandarmanın düzenlediği operasyonda, ormanlık alana kurdukları çadırda kumar oynayan 21 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Erdemli ilçesi Elvanlı köyünde ormanlık alanda kumar oynatıldığı ihbarı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Aslanköy mevkiinde ormanlık alan içerisine gizlenmiş vaziyette baraka çadırın kurulduğunu, çadırın elektrik ihtiyacı için mobil jeneratör temin edildiğini tespit etti.
Bunun üzerine çadıra operasyon düzenleyen ekipler, 21 kişiyi para karşılığında tombala oynarken suçüstü yakaladı. Tombala oynayan şahıslarla birlikte tombala kağıtları, tombala pulları ve 1 adet numaratör ele geçirildi. Kumar oynayan şahıslara 182 TL idari para cezası kesildi.

Ekipler, kumar oynatmak için yer ve imkan sağlayan 2 kişiyi de gözaltına aldı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlıdan M.D. başka bir suçtan hakkında yakalama kararı bulunduğu için tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.