Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Korkut Özal'a veda...

Hayatını kaybeden 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın kardeşi ve eski bakanlardan Korkut Özal için Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Korkut Özal'a veda...
Hayatını kaybeden 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın kardeşi Eski Bakan Korkut Özal için Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenleniyor. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere çok sayıda seveni katıldı.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın kardeşi Eski Bakan Korkut Özal, geçtiğimiz gün evinde rahatsızlanarak hayatını kaybetmişti. 87 yaşında hayatını kaybedin Korkut Özal, bugün Fatih Camii’nde cuma namazına müteakip düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve çok sayıda seveni katılırken, Özal ailesi camide taziyeleri kabul etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.