Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Korkunç kaza! İşe yetişmeye çalışan kadın hayatını kaybetti

İstanbul Şişli’de sabah saatlerinde çalıştığı hastaneye yetişmeye çalışan kadın, hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2016 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2016 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Korkunç kaza! İşe yetişmeye çalışan kadın hayatını kaybetti
Kaza, dün saat 06.45 sıralarında Şişli Kaptanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, özel bir hastanede temizlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen 46 yaşındaki Hava Biçer, işe gitmek için yola koyuldu. Bir süre sonra hastanenin karşısına gelen Biçer, karşıya geçmek istedi. Talihsiz kadına tam yola indiği esnada aşırı süratli olduğu iddia edilen Ertuğrul Ö. yönetimindeki 34 JH 4338 plakalı hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanarak yere düşen kadın ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından hemen çalıştığı hastaneye kaldırılan kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, talihsiz kadın kaldırımdan yola iniyor. Kadına tam karşıya geçeceği esnada süratli olduğu görülen araç çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle havalanan kadın daha sonra araçla birlikte görüntüden çıkıyor. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.