Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Korkunç gerçek, koku gelince ortaya çıktı!

Kocaeli’de yaşayan 61 yaşındaki Mustafa Ahmet Tekdoğan adlı kişi, bozulan asansörde kalarak hayatını kaybetti. Yaşlı adamın öldüğü ise 30 gün sonra binadan koku gelince anlaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Korkunç gerçek, koku gelince ortaya çıktı!

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Akçakoca Mahallesi'nde bulunan kendisine ait 6 katlı binada yalnız yaşayan Mustafa Ahmet Tekdoğan (61), bindiği asansörün 2 kat arasında kalması sonucu havasız kalarak hayatını kaybetti. Yaşlı adamın öldüğü ise bina girişinde bulunan market çalışanlarının, bina boşluğundan kötü koku gelmesi şikayeti sonucunda ortaya çıktı. Market çalışanlarının kötü koku şikayeti sonrası binaya gelen yetkililer, kokunun geldiği asansör boşluğunu açtıklarında yaşlı adamın çürümüş bedeni ile karşılaştılar.

Olay yerine çağrılan polis ekiplerinin yaptığı incelemede, 6 katlı binada tek başına yaşayan Mustafa Ahmet Tekdoğan’ın 25-30 gün önce öldüğü belirlendi. Yalnız yaşayan Tekdoğan’ın 5-6. kat arasında arıza yapan asansörde kaldığı, çıkmak için çaba harcadığı ancak cep telefonu kullanmadığı için durumu kimseye haber veremeyerek havasız kalması sonucu öldüğü tahmin ediliyor.

Asansörde kalarak hayatını kaybeden Tekdoğan’ın 1999 Kocaeli depreminde eşi ve iki çocuğunu kaybettiği ve o günden sonra yalnız yaşadığı öğrenildi. Tekdoğan’ın cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından İzmit Asri Mezarlık Morgu'na kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.