Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köprüden suya uçtu, donmamak için arabasını bırakıp gitti

Bursa’da keskin bir virajı alamayarak köprüden suya uçan sürücü, donmamak için arabasını bırakıp gitti. Kaza, Nilüfer ilçesinde, Ürünlü ile Tahtalı köylerini birbirine bağlayan köprü üzerinde meydana geldi. Virajı alamayan 16 R 5569...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2015 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2015 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da keskin bir virajı alamayarak köprüden suya uçan sürücü, donmamak için arabasını bırakıp gitti.

Kaza, Nilüfer ilçesinde, Ürünlü ile Tahtalı köylerini birbirine bağlayan köprü üzerinde meydana geldi. Virajı alamayan 16 R 5569 plakalı araba suya uçtu. İsmi öğrenilemeyen sürücü, donmamak için arabasını orada bırakarak gitti. Yoldan geçen vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve cankurtaran sevk edildi. Ölü veya yaralı olmadığı öğrenilince sağlık ekibi ayrılırken polisler ve itfaiyeciler, bir süre arabayı kurtarmak için uğraştı. Başarılı olunamayınca plakadan telefonla arabanın sahibine ulaşıldı. Telefonu açan C.S., arabasını kayınbiraderine verdiğini belirterek, kurtarıcı bulup çıkarmaya geleceğini söyledi. Bunun üzerine polis ve itfaiye ekipleri de oradan ayrıldı.

'DAR KÖPRÜDE ÇOK KAZA OLUYOR'

Kazanın köprünün darlığı ve keskin virajdan kaynaklandığını belirten vatandaşlar, aynı yerde bunun gibi birçok kaza yaşandığını belirtti. Tahtalı köyünde oturan Fatih Korkmaz, belediyelere köprüyü daha geniş ve kullanışlı yapmaları çağrısında bulunarak, “Kaza, dikkatsizlik ve köprünün yetersiz oluşundan yaşanmış. Bu köprü yetersiz. Burada, ay geçmiyor ki kaza olmasın. Ayda bir kere kesin kaza oluyor. Bu benim bildiğim beşinci kaza. Bu kazalar, köprünün yetersizliğinden oluyor. Ayrıca bu köprüyü TIR’lar kullandığı için korkuluklar yıkılıyor ve gelen araba da duramayıp aşağı suya uçuyor.” dedi. Arabanın sürücüsünü tanımadıklarını belirten Korkmaz, şunları söyledi: “Sürücüsü muhtemel ki ıslandı ve adam donmamak için evine gitti. Burada sık kaza oluyor. Biz burayı devamlı kullanıyoruz. Yaklaşık bir ay önce baharatçı, aracını devirmiş ve bütün malları rezil olmuş; 15-20 bin liralık zararı var adamın.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.