Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köpeğe çarpmadı, kamyonun altına girdi!

Adana'da otomobil sürücüsü 24 yaşındaki Özge Erpolat, köpeğe çarpmamak için otomobilin direksiyonunu kırınca park halindeki kamyona çarptı. Ayağında kırık oluşan Erpolat, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı....

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2014 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2014 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Köpeğe çarpmadı, kamyonun altına girdi!
Adana'da otomobil sürücüsü 24 yaşındaki Özge Erpolat, köpeğe çarpmamak için otomobilin direksiyonunu kırınca park halindeki kamyona çarptı. Ayağında kırık oluşan Erpolat, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza, merkez Yüreğir ilçesi D400 karayolunda yaşandı. Özel bir bankanın müşteri temsilcisi Özge Erpolat, 34 JY 8491 plakalı otomobille Ceyhan'dan Adana'ya gelirken önüne çıkan bir köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan otomobil park halindeki 38 SY 442 plakalı kamyonun altına girdi. Sürücü Erpolat, araçta sıkışırken haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi Cankur ekipleri, yaralı kadını buradan çıkardı. Genç kadın 112 acil yardım ambulansındaki ilk müdahalesinin ardından Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kadının ayağında kırık oluştuğu belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.