Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konya'da zehirli yılan paniği

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Işıklar Mahallesi'nde zehirli yılan paniği yaşandı. Şehir merkezinde 1,5 metrelik yılanı daha önce görmediklerini söyleyen vatandaşlar, bu durumun kendilerini tedirgin ettiğini söyledi.Öğle vakti yaşanan...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 18:56
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 18:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya'da zehirli yılan paniği
Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Işıklar Mahallesi'nde zehirli yılan paniği yaşandı. Şehir merkezinde 1,5 metrelik yılanı daha önce görmediklerini söyleyen vatandaşlar, bu durumun kendilerini tedirgin ettiğini söyledi.

Öğle vakti yaşanan olayda mahalle sakinlerinin bağırması üzerine Hasan Hüseyin Bozdemir, adlı esnaf, Acar Sitesi'nde görülen 1.5 metre uzunluğundaki zehirli kara yılanı bahçede gezerken yakaladı. Yılanı işyerine getiren Bozdemir, çuvalın içinde koyduğu yılanı eliyle tutarak dışarı çıkardı. Bozdemir, maket bıçağıyla ağzına baktığı yılanın, dişini gördüğünü, dolayısıyla da zehirli olduğunu belirtti.

Bozdemir, "Yılanı yandaki sitenin bahçesinde yakaladım. Kadınlar ve çocuklar korkmuş. Yılanı ilk görenler öldürmek istedi, ama ben müsade etmedim. Yakalayarak itfaiye ekiplerine teslim ettim. İtfaiye ekipleri yılanı alarak barınağa teslim edeceklerini bildirdi. 30 senedir aynı mahalledeyim, böyle büyük yılan görmedim. Sıcakların artması nedeniyle ortaya çıkmış olabilir." diye konuştu.

Bozdemir, daha sonra yaklaşık 1.5 metre uzunluğudaki yılanı bir torbanın içine koyarak itfaiye ekiplerine teslim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.