Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konya’da kağıt toplayıcılarının işgal ettiği 23 metruk ev yıkıldı

Konya’da kağıt toplayıcılarının işgal ettiği ve çoğu metruk halde bulunan 23 ev kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. Yaklaşık 300 polis ve 150 belediye personelinin eşlik ettiği yıkımlarda evlerden kamyonlarla çöp ve kağıt çıkarıldı....

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya’da kağıt toplayıcılarının işgal ettiği 23 metruk ev yıkıldı
Konya’da kağıt toplayıcılarının işgal ettiği ve çoğu metruk halde bulunan 23 ev kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. Yaklaşık 300 polis ve 150 belediye personelinin eşlik ettiği yıkımlarda evlerden kamyonlarla çöp ve kağıt çıkarıldı.

    Yıkımlar, merkez Selçuklu ilçesinin Hacıkaymak, Şeker, Selçuk, Mimar Sinan ve Esenler mahallelerinde yapıldı. Sabah erken saatlerde harekete geçen polis ve belediye ekipleri, çok sayıda iş makinesi ve personel ile mahallelerde belirlenen noktalara geldi. Yıkım öncesi, belediye işçileri evlerde bulunan eşyaları başka bir noktaya taşırken iş makineleri de boşaltılan evleri yıktı. Kentsel dönüşüm kapsamında bölgede daha öncede metruk halde 100’ün üzerinde ev yıkıldığı belirtildi.

    Yıkım çalışmalarının 3 gün daha devam edeceği belirtildi. Mahallede yaşayan bazı vatandaşlar, yıkımın tamamlanmasının hemen ardından enkazdan ağaç ve tahta parçalarını toplamaya başladığı görüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.