Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konya'da aracıyla çarptığı kişinin ölümüne sebep olan sürücü kaçtı

Konya Adliyesi önüne, 3 tekerlekli bisikletiyle sabahın erken saatlerinde simit-çay satmaya giden Muhittin Yılmaz, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Yılmaz’a çarpan otomobil kazanın ardından olay yerinden kaçarken, polis sürücünün...

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2015 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2015 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya Adliyesi önüne, 3 tekerlekli bisikletiyle sabahın erken saatlerinde simit-çay satmaya giden Muhittin Yılmaz, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Yılmaz’a çarpan otomobil kazanın ardından olay yerinden kaçarken, polis sürücünün kimliğini belirlemek için harekete geçti.

Bugün sabah saat 06.00 sularında Konya’nın merkez Karatay ilçesi Cemil Çiçek Caddesi’nde yaşanan kazada 51 yaşındaki banka emeklisi Muhittin Yılmaz hayatını kaybetti. Adliye önünde simit – çay satmak için sabah gün doğumuyla birlikte evden ayrılan Yılmaz, Adliye önüne kısa bir mesafe kala trafik kazası geçirerek hayatını kaybetti. Kaza sonrası Yılmaz’ın kullandığı bisiklet, satmak için aldığı simitler ve bozuk paraları etrafa saçıldı. Yılmaz’a çarpan araç olay yerinden kaçarken kazanın nedeni de henüz tespit edilemedi.

Kaza sonrası Yılmaz’ın cesedi Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi morguna kaldırılırken Yılmaz’a çarpan aracın plakası ve sürücünün kimliğini tespit için polis çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.