Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konya Ereğli'de kaçak mazot operasyonu

Konya'nın Ereğli ilçesinde bir minibüsün içerisine yerleştirilen düzenekle kaçak akaryakıt satışı yapan ve alan 4 kişi hakkında soruşturma başlatıldı. Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Adana-Ankara karayolu Yeniköy mevkiinde...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya'nın Ereğli ilçesinde bir minibüsün içerisine yerleştirilen düzenekle kaçak akaryakıt satışı yapan ve alan 4 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Adana-Ankara karayolu Yeniköy mevkiinde icra edilen önleyici kolluk devriyesi sırasında daha önce faaliyeti durdurulan akaryakıt istasyonuna operasyon düzenledi. Operasyonda 42 ENB 36 plakalı minibüsün içerisine yaklaşık 3 bin litre kapasiteli plastik tank yerleştirildiği ve tankın yarısına kadar kaçak akaryakıt doldurulduğu ortaya çıktı. Tanka monte edilmiş şekilde seyyar bir jeneratör ile 34 GJ 069 plakalı bir firmaya ait yolcu otobüsüne kaçak akaryakıt satışı yapan 2 kişi suçüstü yakalandı.

Ele geçirilen bin 430 litre kaçak mazotla ilgili petrol sahipleri N.K. ve M.Y. ile otobüs şoförleri M.E. ve İ.K. isimli şahıslar hakkında soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.