Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konuşma ve işitme engelli 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar

Afyonkarahisar’da konuşma ve işitme engelli 7 yaşındaki bir kız çocuğuna çalıştığı okulda cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konuşma ve işitme engelli 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar

Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar’ın, Sinanpaşa ilçesinde, iddialara göre, askerlik görevini tamamladıktan sonra bir ilkokulda iş başı eğitim programı kapsamında hizmetli personel olarak işe başladı.

Okulda göreve başlayan S.Y., ilk iş günüde öğretmenler ve yöneticiler okuldan ayrıldıktan sonra okulu temizlik yapmaya başladı. S.Y.’nin, temizliği tamamladıktan sonra okul bahçesindeki çocuk parkında oynayan öğrencileri izlemeye başladığını, daha sonra öğrencilerden 7 yaşındaki N.I.’nın bir süre sonra tuvalet ihtiyacı için okul binasına girdiğini görünce okulun kapısını kilitlediğini söylediği belirtildi. S.Y.’nin küçük çocuğu bir bahane ile okulun ikinci katındaki sinema sınıfına çıkardığını söylediği kaydedildi. İfadesinde konuşma ve işitme engelli küçük kızın karşı koymaya çalıştığını da aktaran S.Y., buna rağmen 7 yaşındaki N.I.’ya sinema koltuklarında cinsel istismarda bulunan S,Y’nin daha sonra sinema sınıfını temizleyerek okuldan ayrıldığını ve evine gittiğini söylediği belirtildi.

KIZINA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNAN ŞAHSI ÖFKELİ BABA DARP ETTİ
Olayın ardından yaşadığı dehşeti ağlayarak ailesine anlatan N.I.’dan korkunç gerçeği duyan babanın ise hemen S.Y.’nin evine gittiği ve şahsı burada darp ettiği öğrenildi. Olayı duyan komşuların S.Y.’yi öfkeli babanın elinden aldığı ve jandarmaya haber verdikleri öğrenilirken, S.Y.’nin bunun üzerine olay yerine gelen jandarma ekiplerine her şeyi itiraf ettiği öne sürüldü.

Jandarma’da işlemlerinin tamamlanmasının ardından Sinanpaşa İlçe Adliyesi’ne sevk edilen S.Y.’nin çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildiği bildirildi. 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.