Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koncuk: Sendikacılık 3 - 5 çakalın müdür, başhekim yapılması davası değildir

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, kanunsuz müdür atamalarına tepki göstererek, "Sendikacılık 3 - 5 çakalın okul müdürü yapılması, başhekim yapılması davası değildir." dedi.Türkiye Kamu Sen Çankırı Şubesi, Koç Otel'de...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2014 22:50
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2014 22:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Koncuk: Sendikacılık 3 - 5 çakalın müdür, başhekim yapılması davası değildir
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, kanunsuz müdür atamalarına tepki göstererek, "Sendikacılık 3 - 5 çakalın okul müdürü yapılması, başhekim yapılması davası değildir." dedi.

Türkiye Kamu Sen Çankırı Şubesi, Koç Otel'de öğretmenler günü programı düzenledi.

Programda konuşan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, öğretmenlik mesleğinin kutsallığından bahsederek kanunsuz müdür atamalarına tepki gösterdi. Koncuk, "Yıllarca emek vermiş, alın teri dökmüş Türk eğitimini bir yerlere getirmek için fedakarca çalışmış bir çok okul yöneticimiz maalesef görevlerinden alındılar. Uyduruk değerlendirmelerle Milli Eğitim teşkilatında oluşturulmuş çetelerle arkadaşlarımızın alın terleri, emekleri hesaba katılmadan sadece yandaşlık, yağcılık, yalakalık özelliği olan liyakatı ve kabiliyeti olmayan insanlarımıza bugün okullarımız teslim ediliyor." şeklinde konuştu.

"Bunlar ateş olsa cürmü kadar yer yakar, daha düne kadar gölgelerinden korkan adamlardı. Bunların inandıkları tek şey menfaatleridir." diyen Koncuk, şunları aktardı: "Dinle, imanla yakından uzaktan alakası yoktur. Menfaatlerin adamıdır bunlar. Menfaatlerin adamı olanlar korkak olurlar, ödlek olurlar. Ben Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı olarak meydan okuyorum. Yapacağınız bir şey varsa en yiğidiniz, kralınız gelsin işte buradayız. Biz, bunların ağa babalarını da biliriz, diktatörler korkar. Eğer bu iktidar 2015 genel seçimlerinde iktidar olma yetkisini devam ettirirse Anayasa'nın 128. maddesini değiştirecekler; o madde bizleri, sizleri anlatan madde. Eğer bu madde ortadan kalkarsa devlet memurluğu kavramı tamamen ortadan kalkmış demektir. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarında yerle yeksan etmelisiniz, yoksa okulda, hastanede, postanede huzur yok hiç bir kamu kurumunda huzur yok. O yandaşların elindeki gücü, yetkiyi mutlaka kamu çalışanları almalıdır başka çıkışımız yoktur. Oyun oynamıyoruz, memurculuk, sendikacık oyunu oynamıyoruz. Sendikacılık 3 - 5 çakalın okul müdürü yapılması, başhekim yapılması davası hiç değildir."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.