Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KMÜ’DE Açıköğretim Fakültesi dersleri başlıyor

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Açıköğretim Fakültesi (AÖF) dersleri, 11 Kasım 2013 Pazartesi günü başlayacak. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Karaman İl Koordinatörü Prof. Dr. Osman Çevik, Açıköğretim Fakültesi...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Açıköğretim Fakültesi (AÖF) dersleri, 11 Kasım 2013 Pazartesi günü başlayacak.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Karaman İl Koordinatörü Prof. Dr. Osman Çevik, Açıköğretim Fakültesi öğrencilerine yönelik 2013-2014 öğretim yılı güz döneminde yürütülecek AÖF Akademik Danışmanlık Dersleri’nin 11 Kasım 2013 Pazartesi günü KMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Edebiyat Fakültesindeki dersliklerde başlayacağını söyledi. Çevik ayrıca ders programının belirlendiğini ve öğrencilerin 8 Kasım 2013 Cuma gününe kadar kayıt yaptırmaları gerektiğini hatırlattı.

AÖF derslerine katılmak isteyen öğrenciler, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sekreterliğinden ya da elektronik ortamda alacakları katılım formunu doldurup kayıt için önbaşvuru yapabilecekler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.