Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kız lisesi önünde vahşet!

İzmir'in Bergama İlçesi’nde, ayrıldığı lise öğrencisi kız arkadaşı 18 yaşındaki Özlem Yıldırmaz’ı başından vurarak öldüren 26 yaşındaki Furkan Emre İncili, Kınık İlçesi’nde bulunan babasınının mezarı başında aynı pompalı tüfekte intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2016 20:14
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2016 20:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kız lisesi önünde vahşet!
Bergama Çok Programlı Kız Meslek Lisesi önünden bugün saat 17.00 sıralarında iki el silah sesi duyuldu. 10 E 1316 plakalı otomobilin hızla olay yerinden uzaklaştığını gören çevre sakinleri, bir genç kızı kanlar içinde yerde yatarken bulunca polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi başından vurulan Özlem Yıldırmaz’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ise otomobille kaçan kişinin Kınık İlçesi’nden Furkan Emre İncili olduğunu belirleyip, Kınık polisi ile bağlantıya geçti. Otomobili kullanan Furkan Emre İncili’nin kaçtığı istikametteki, Bergama Sanayi Sitesi girişindeki Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri de yolda önlem aldı. Ancak otomobil burada durmayıp, hızla uzaklaştı. Polis ekipleri, otomobilin peşine düştü. Kınık İlçe Mezarlığı’na giden İncili, otomobilden indikten sonra, geçen 2 Şubat’ta ölen babası İsa İncili’nin mezarı başında, polisler kendine müdahale edemeden olayda kullandığı pompalı tüfeği çenesinin altına dayayıp, intihar etti.

DAHA ÖNCE DE GENÇ KIZI KAÇIRMIŞ

Uyuşturucu kullanmak, darp gibi suçlardan sabıkası ve poliste kaydı bulunduğu belirtilen Furkan Emre İncili’nin başından vurarak öldürdüğü Açık Öğretim Lisesi öğrencisi Özlem Yıldırmaz ile bir süre arkadaşlık yaptığı belirlendi. Ayrıca genç kızın bir yıl önce de İncili tarafından kaçırıldıktan sonra bulunup ailesine teslim edildiği anlaşıldı. Özlem Yıldırmaz’ı, amcasının büyüttüğü belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.