Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Kıyamet' onlar için koptu

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın: "Pazar günü bildiğiniz gibi teolojik anlamları olan kendilerine göre kıyamet savaşının kopacağını iddia ettikleri Dabık şehri de onların elinden alındı. Kıyamet filan kopmadı; tam tersine kıyamet DEAŞ için koptu."

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2016 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2016 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Kıyamet' onlar için koptu
Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, KADEM tarafından 15 Temmuz darbe girişimi gecesi şehit olan Prof. Dr. İlhan Varank anısına 'Büyüteç ile 15 Temmuz' adlı sempozyuma katıldı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ndeki sempozyumun açılışında bir konuşma yapan İbrahim Kalın, "Fırat Kalkanı" harekatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kalın, "Bir terör örgütünü def ederken yani, FETÖ'nün darbe girişimini dağıtırken aynı zamanda bir başka terör örgütü olan DEAŞ'a karşı Suriye'de Suriye halkı için ve kendi güvenliğimiz için bir harekat başlattık. Harekat 55-56'ncı gününe girdi. Bu harekat son derece başarılı bir şekilde devam ediyor. Ta ki sınırlarımız bütünüyle güvence altına alınıncaya kadar ve Suriye halkı kendi köylerine, kasabalarına, şehirlerine bu harekat devam edecek. Pazar günü bildiğiniz gibi teolojik anlamları olan kendilerine göre kıyamet savaşının kopacağını iddia ettikleri Dabık şehri de onların elinden alındı. Kıyamet filan kopmadı; tam tersine kıyamet DEAŞ için koptu. İyi de oldu. Bu terör örgütüne karşı mücadelemiz devam edecektir. Ancak aynı zamanda bir PKK terör örgütü ile de mücadelemiz devam ediyor. Büktün bunlara ortaya koyduğumuzda Türkiye bugün 3 terör örgütüyle PKK'ya karşı DEAŞ'a karşı, FETÖ'ye karşı mücadelede tek NATO üyesi ülkedir" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.