Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kışladaki ölümle ilgili askeri savcılık harekete geçti

İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda, cinnet geçiren bir askerin iki arkadaşını vurduğu olayla ilgili askeri savcılık inceleme başlattı. Hayatını kaybeden Er Hakan Ertürk ise memleketi Kars’a gönderildi.Komutanlığın Hizmet bölüğünde...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2015 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2015 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kışladaki ölümle ilgili askeri savcılık harekete geçti
İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda, cinnet geçiren bir askerin iki arkadaşını vurduğu olayla ilgili askeri savcılık inceleme başlattı. Hayatını kaybeden Er Hakan Ertürk ise memleketi Kars’a gönderildi.

Komutanlığın Hizmet bölüğünde sabah saatlerinde A.K. isimli er, arkadaşları Ertürk ve M.Z. ile tartışmaya başladı. Sebebi bilinemeyen tartışmanın büyümesi üzerine A.K.'nin, o sırada yanında bulunan bir uzman çavuşun tabancasını alarak arkadaşlarını vurduğu iddia edildi. Kanlar içinde yere yığılan Ertürk ve M.Z. hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından zanlı A.K. gözaltına alındı. Yaralı askerlerden Hakan Ertürk, Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı M.Z.'nin ise tedavisi devam ediyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatan askeri savcılık harekete geçti. Şahitlerin ifadelerini alan askeri savcı, ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na giderek otopsiye katıldı. Hakan Ertürk’ün cenazesi, otopsiden sonra memleketi Kars’a gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.