Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kimse Yok Mu Çorlu İyilik Noktası tanıtımı yapıldı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde açılan Kimse Yok Mu Çorlu iyilik noktasının tanıtım programı yapıldı. Trakya bölgesine hizmet verecek olan Çorlu İyilik Noktası tanıtım programı Ergene ilçesi Ella Düğün Salonu'nda gerçekleşti. Programa,...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 23:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 23:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kimse Yok Mu Çorlu İyilik Noktası tanıtımı yapıldı
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde açılan Kimse Yok Mu Çorlu iyilik noktasının tanıtım programı yapıldı. Trakya bölgesine hizmet verecek olan Çorlu İyilik Noktası tanıtım programı Ergene ilçesi Ella Düğün Salonu'nda gerçekleşti.

Programa, Kimse Yok Mu İstanbul Şube Müdürü Celal Türkoğlu, sanatçı Süleyman Erkişi, Ahmet Bozkuş, Çorlu İyilik Noktası Yönetim Kurulu üyeleri, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne ve ilçelerinden gelen yüzlerce Kimse Yok Mu gönüllüsü katıldı.

Ahmet Bozkuş’un sunuculuğunu yaptığı programda, Süleyman Erkişi söylediği ilahilerle dinleyenleri mest etti. Salonda bulunan çocukları sahneye davet eden Süleyman Erkişi, onlarla sohbet etti.

Kimse Yok Mu İstanbul Şube Müdürü Celal Türkoğlu yaptığı açıklamada, şunları söyledi; "Kimse Yok Mu derneği dünyanın 113 ülkesinde yardım faaliyetlerine hızla devam ediyor. Türkiye’de 31 şubesiyle, iyilik noktalarıyla, yurt içinde yardım faaliyetlerini sürdürüyor. Bugün burada Çorlu’da Tekirdağ ve bütün Trakya’da iller ve ilçelerle ilgili iyilik noktamızın tanıtımı yapılan faaliyetlerle ilgili gönüllülerimizle buluşma gecesindeydik. Sağ olsunlar bizi yalnız bırakmadılar. Elhamdülillah güzel bir geceydi. Bütün Trakya’da Kimse Yok Mu Derneği'ne duyulan ilgiden dolayı ben çok teşekkür ediyorum. Trakya insanının, Çorlu insanının bu işe sahip çıkmasından dolayı çok memnunuz, Allah ebeden razı olsun, dünyanın dört bir tarafına iyilik götürülüyor, su kuyularıyla temiz su içme projeleriyle, katarak projeleriyle, yetimlere sahip çıkmayla, yapılan Ramazan ve Kurban yardım faaliyetleriyle, bir afet olduğu zaman gidip gözyaşı silme ile ilgili faaliyetlerle çok güzel şeylere imza atılıyor ve bütün dünya bunu takdir ediyor. Birleşmiş Milletleriyle, Afrika Birliğiyle, Avrupasıyla, Uzak doğusuyla, Elhamdülillah güzel bir yolda insanlık adına Kimse Yok Mu Derneği yoluna devam ediyor. Verilen destekten dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum."

Program, Afrika’da su kuyusu açılmasına vesile olan hayırseverlere plaket verilmesiyle son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.